Promovisana 6. i 7. generacija diplomanata

Event Description

Svečanost povodom promocije diplomanata šeste i sedme generacije Visoke medicinske škole zdravstva Doboj

Doboj, 06.10.2023. godine

Dana 06.10.2023. godine upriličena je svečana podjela diploma šeste i sedme generacije studenata Visoke medicinske škole zdravstva Doboj.

Promovisano je 60 novih diplomaca što predstavlja veliki uspjeh za našu visokoškolsku ustanovu. Svečanost je održana u sali Hotela „LP Park„ Doboj gdje je prisustvovao veliki broj prijatelja i gostiju naše škole.

Tom prilikom u ime visokoškolske ustanove prisutnima su se  obratili direktor Doc. dr Nikola Nikolić i Prof. dr Ranko Božičković pomoćnik direktora za obezbjeđenje kvaliteta u obrazovanju.

Direktor je u svom govoru naveo da je ponosan na rad i trud svih diplomaca te da je ovo uspijeh studenata,profesora i svih onih ljudi koji su svojim trudom i radom doprinosili radu naše visokoškolske ustanove. Takođe je naveo:

„Naša misija u sferi obrazovanja jeste da studentima omogućimo najviše akademske standarde i obezbjedimo sticanje zvanja koja su u skladu sa potrebama savremenog tržišta rada. Nadamo se da će pozitivna iskustva dosadašnjih diplomaca biti podstreh i za buduće generacije da se trude i rade i svojom marljivošću postignu velike uspjehe.“

U ime studenata prisutnima se obratio sada već bivši predsjednik Studentskog parlamenta i dipolomac, Admir Ahmetbegović. Između ostalog on je rekao:

„Kvalitetnom nastavom i nastavnim kadrom uspjeli smo dostignuti da naši studenti postaju ozbiljni konkurenti na tržištu rada kako u BIH , tako i u EU a takođe postaju inovativni i u privatom sektoru. Najnovija vijest je da su naši studenti visoko rangirani na listama pri upisu drugog ciklusa studija na državnim ali i na privatnim univerzitetima.“

Najbolji student generacije je Maja Živković, diplomirani medicinar zdravstvene njege 240 ECTS bodova sa prosjekom 9,98. Maja je svojim dirljivim i inspirativnim govorom uputila jasnu poruku da studije na našoj visokoškolskoj ustanovi otvaraju mnoga vrata te da se sav trud i rad uložen tokom studiranja na kraju itekako isplate.

Galerija slika

BosnianEnglishGermanRussian